In het Leeuwarder bos PROJECT

In het Leeuwarder bos is een experimenteel project dat ik op eigen initiatief ben aangevangen in maart 2021 met de looptijd van een jaar. Het omvat onder andere wandelingen, veldwaarnemingen, foto's, ontmoetingen, literatuuronderzoek en materiaal uit het bos. Dat wat ik in het bos ontdek, hoe ik het bos ervaar en beleef tracht ik te verbeelden.
Informatie over de tentoonstelling 'Negative Space' in het Leeuwarder bos vindt u onder 'AGENDA'.

In het Leeuwarder bos BOEKJES

In het Leeuwarder bos is de titel van een serie boekjes met daarin een selectie van foto's voorzien van begeleidende teksten, al dan niet verzonnen. Elke seizoen bestaat uit drie boekjes, alle boekjes samen omvatten een jaar. Full colour, 36 pagina's, formaat 14x14cm. De oplage is beperkt tot 50 stuks. 

De Najaar-serie verschijnt in oktober 2022, gevolgd door de Winter-serie in december 2022.
Van de Zomer-serie zijn nog 14 sets beschikbaar.
Van de Voorjaar-serie zijn nog 3 sets beschikbaar.
Prijs €35 per set = 1 seizoen bestaand uit 3 boekjes. (ex. verzendkosten)

In het Leeuwarder bos VERDWIJNEND

In deze serie van 20 experimentele linosnedes heb ik getracht de schijnbare wirwar van planten en bomen te verbeelden op een manier die recht doet aan het organische karakter van het bos én aan mijn impulsieve manier van werken. Papier biotop 120gr (A3), formaat afbeelding 20x30cm.

In het Leeuwarder bos BAST

De populieren in het Leeuwarder bos vormden de inspiratie voor de hier getoonde driekleuren litho. Gedrukt bij het Grafisch Atelier Friesland, op Somerset velvet 300gr, formaat 78x38cm. Oplage van zes stuks, waarvan nog 3 beschikbaar. Prijs € 125 (excl. verzendkosten).

In het Leeuwarder bos HOUT

Populierenhout, zoals in het Leeuwarder bos, wordt onder andere verwerkt tot triplex platen. Uit zo'n plaat populierentriplex heb ik deze compositie gesneden en in zwart afgedrukt op gerecycled papier. Formaat 35x75cm. Oplage 1. [VERKOCHT]