nieuws


ACTUEEL - Aanmelden voor het derde jaar van je geld of je leven kan nu!  Lees aub eerst de pagina OVER MIJ en VEELGESTELDE VRAGEN.


KUNSTMARKT LEEUWARDEN - Zaterdag 21 september is de Kunstkar en -kraam te bezoeken tijdens de kunstmarkt aan de Nieuwestad in Leeuwarden. Onze mini-caravan volgeladen met draagbare kunst, ondeugende etsen, handgemaakte boekjes en meer. Kom gezellig struinen en genieten van wat wij en de andere standhouders te bieden hebben. Zaterdag 21 september dus, van 11 tot 17 uur, Nieuwestad (Lange Pijp) in Leeuwarden. 


KUNSTMARKTZaterdag 14 september kom ik met de Kunstkar en -kraam naar Beetsterzwaag voor de kunstmarkt in het Lycklamapark. Onze mini-caravan volgeladen met draagbare kunst, spannende etsen, gedichtenbundels. een schilderij of twee misschien en handgemaakte boeken en boekjes. Kom gezellig struinen en genieten van wat wij en de andere standhouders te bieden hebben. Zaterdag 14 september dus, van 11 tot 17 uur, Lycklamapark te Beetsterzwaag, onder auspiciën van Kunst in Opsterland.


PRESENTATIE - Zaterdag 31 augustus zal ik mét de Kunstkar, de kleinste pop-up galerie van Nederland én met enkele grote werken op papier deelnemen aan de open werkplaats bij Jan Ketelaar in Drachten. Voor velen een welbekende plek waar kunst met liefde en plezier geleefd wordt. Van 13:00 tot 17:00 uur, Tussendiepen 6 in Drachten. Meer info op de website van Jan Ketelaar. Feestje!


BOEK - Faironomics is de titel van deze (Duitse) publicatie waar ik een kleine bijdrage aan mocht leveren. Het boek handelt in acht hoofdstukken over een eerlijke economie en hoe je daar zelf stappen in kunt zetten. Informatie over Faironomics en hoe je het boek kunt bestellen vind je op de gelijknamige website faironomics.de.


KUNSTROUTE - 30 mei-2 juni, Kulturele Rûte Tsjûkemar. De kunstkar is actief op locatie in Friesland. 14 kunstenaars en 14 kisten, schilders, beeldhouwers, fotografen, muzikanten, machinebouwers en nog veel meer. Dat is Kunst en Meer.


TELEVISIE - donderdag 9 mei om 20:55 uur wordt op NPO2 het vpro programma de outsiders uitgezonden. Onderwerp is dit keer 'inkomen'. Presentator Tim den Besten legt me het vuur aan de schenen over je geld of je leven: "... maar je drinkt hartstikke dure koffie!"  
De serie wordt herhaald vanaf 28 juni om 11:40 uur op NPO2.


EXPOSITIE - 1 mei-30 juni Een deel van mijn werk is te zien als installatie bij pop-up galerie Vakwerk in Burgum. De officiële opening is op zondag 12 mei om 15:00 uur. Welkom! Locatie: Tsjibbe Geartstrjitte 3, Burgum.